Стопкадър Спортал.бгКръстаич каза какво очаква от утрешния мач със Сърбия.Националният селекционер

...
Стопкадър Спортал.бгКръстаич каза какво очаква от утрешния мач със Сърбия.Националният селекционер
Коментари Харесай

Кръстаич: Искам да победим Сърбия

Стопкадър Спортал.бг

Кръстаич каза какво чака от утрешния мач със Сърбия.

Националният селекционер Младен Кръстаич приказва пред публицистите в Разград, където утре България посреща Сърбия в европейските квалификации. Сръбският експерт съобщи, че желае победа от своите момчета в утрешния ден. 

" Не проследявам медиите преди нашите мачове, тъй като одобрявам някои неща прочувствено. Не желая да разясня обстановката със съблекалнята. Очаква ни мач със Сърбия, за мен най-хубавият тим в групата, те имат своите недостатъци, които би трябвало да използваме с нашия млад и амбиционен тим. 

Нашият тим е млад, имаме много млади играчи. Не мисля, че има по-добри от тези момчета. Ако знаете, дайте. Освен Антон Недялков и Димо Кръстев, които са контузени, това е най-хубавото. Тези играчи ще играят в националния тим идващите 10 години. Аз нося отговорността.

Защо младите не играят в клубовете си, а имат качества, е въпрос към другиго. Не към мен. Ние нямаме футболисти от водещите пет шампионати. Само Илия Груев играе в топ състезание. Такава е обстановката. Сезонът беше дълъг изтощителен, някои играчи не са във форма, тъй като не са играли. Сърбия игра против Йордания с един състав, а на следващия ден ще са с различен. Ние не разполагаме с този разкош.

В сходни мачове играчите набират убеденост. Има какво да загубим - точки, естествено. Играчите би трябвало да добият своя темперамент и да покажат това, което до момента демонстрираха, като се изключи първото полувреме в Унгария. Клубовете да кажат за какво някои млади играчи ги няма в тимовете им. Това са най-хубавите играчи на България, отново го споделям.

Когато няма резултати, има напън. Липсва ни единствено резултати, изключително срещу Черна гора и Литва. Сърбия има своите проблеми и слаби точки, които ние можем да използваме. Този млад тим би трябвало да работи с повече сила и да употребява своите благоприятни условия. Моето предпочитание е да победим. Важното е да си свършим работата. Надявам се България да запише най-хубавият резултат ", сподели сръбският експерт, написа Sportal.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР